Werk en inkomen

Sociale Zaken Maastricht Heuvelland

De gemeente Eijsden-Margraten heeft geen eigen afdeling Sociale Zaken. Voor de uitvoering van de participatiewet hebben de zes Maastricht-Heuvelland gemeenten vanaf 1 januari 2016 de krachten gebundeld in de gezamenlijke uitvoeringsorganisatie; Sociale Zaken Maastricht Heuvelland. Dit levert een stevigere organisatie op en een betere kwaliteit van dienstverlening. Zowel digitaal als persoonlijk.

Informatie en ondersteuning

U kunt bij Sociale Zaken Maastricht Heuvelland terecht voor informatie en ondersteuning ten aanzien van:

• Werk 
• Inkomen
• Schulden

Heeft u specifieke vragen voor Sociale Zaken Maastricht Heuvelland? Dan kunt u op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch contact opnemen via 14 043 of het rechtstreeks telefoonnummer van uw consulent. U kunt ook een e-mail sturen naar post@maastricht.nl.

Het centrale bezoekadres van de regionale sociale dienst ligt aan de Randwycksingel 22, 6229 EE in Maastricht. Vanuit die locatie wordt er gebiedsgericht gewerkt voor de inwoners van Maastricht-Heuvelland. Indien het voor u echt niet mogelijk is om naar Maastricht te komen, dan komt Sociale Zaken naar u toe of wordt een afspraak gemaakt op het gemeentehuis in Margraten.

Kijk voor meer informatie op www.socialezaken-mh.nl en op http://www.podium24.nl/

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten