Op dit moment kan het zijn dat u een onjuiste melding krijgt na het invullen van een digitaal formulier. Ondanks dit bericht ontvangt de gemeente uw digitale aanvraag juist en compleet. Wij kunnen de aanvragen gewoon in behandeling nemen. Excuses voor het ongemak.

Beweegmiddagen voor de jeugd

Woensdag 6 november 2019

Kom-Pas Eijsden-Margraten brengt mensen in beweging. Ook de allerjongsten, daarom organiseert Kom-Pas op woensdag 13 en 27 november een beweegmiddag voor leerlingen van groep 1 t/m 8. Maak kennis met de Sutu voetbalmuur, dartbord voetbal, smart-voetbal en trefbal of waag een sprong op het springkussen. Meedoen is gratis!

Beweegmiddag Eijsden op woensdag 13 november 2019
Tijd: 14.30-17.00 uur
Locatie: VV Eijsden, Ir. Rocourstraat 13 B, Eijsden

Beweegmiddag Margraten op woensdag 27 november 2019
Tijd: 14.30-17.00 uur
Locatie: RKVVM Margraten, Pr. Kennedystraat 40, Margraten