Renovatie Gerendalsweg Scheulder

Maandag 2 november 2020

De gemeente Eijsden-Margraten is, in samenwerking met adviesbureau Plangroep Heggen uit Born, gestart met de voorbereidingen van de renovatie Gerendalsweg in Scheulder. De aanleiding voor deze renovatie is de onderhoudstoestand van de weg.

Concept

In juni 2020 hebben inwoners via een enquête wensen en opmerkingen kenbaar kunnen maken. Op basis van deze enquête is een conceptontwerp opgesteld dat we graag willen delen. De direct aanwonenden zijn via een brief geïnformeerd. U kunt het project volgen en het conceptontwerp inzien via de pagina werk in uitvoering: Renovatie Gerendalsweg.

Reageren

Heeft u vragen of wilt u reageren? Neem dan contact op met de heer Hurkens via de algemene contactgegevens van de gemeente Eijsden-Margraten, telefoonnummer 043 458 8488 of e-mail: info@eijsden-margraten.nl.