Voorbereiding Gebiedsaanpak Cadier en Keer

Maandag 2 november 2020

In november starten de voorbereidingen voor de gebiedsaanpak van Cadier en Keer. Zo wordt o.a. het riool vervangen in een groot gedeelte van Cadier en Keer, ten noorden van de Kapelweg en aansluitend de inrichting van de betreffende wegen.

Het bureau Ducot Engineering & Advies gaat de plannen voor de gebiedsaanpak uitwerken. Wij vinden het belangrijk dat inwoners mee kunnen denken over het ontwerp voor hun straat. Door het coronavirus is het nu niet mogelijk om fysiek bij elkaar te komen. Daarom vragen wij de bewoners van het betreffende gebied om digitaal mee te denken. De bewoners van dit gebied ontvangen binnenkort een brief van Ducot Engineering & Advies. Hierin staat een link naar de website waarop zij tips, wensen en suggesties kunnen geven.