Radioprogramma Clubwerk verbindt mensen

Maandag 8 februari 2021

Clubwerk is een radioprogramma van 3Heuvelland dat mensen verbindt en iedere zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur live te beluisteren is. Programmamakers Frank en Monique Bessems zijn vrijwilligers die dit programma al jaren met veel enthousiasme maken en presenteren.

Wat is het bijzondere van Clubwerk?

Frank: “We spelen in op aankomende activiteiten en geven clubs en verenigingen een podium. Vaak nodigen we leden ook uit in de studio. Op die manier kan de vereniging of club zich presenteren en hun activiteit(en) in het zonnetje zetten.”

Welke muziek kan ik beluisteren?

Monique: “In het tweede uur van de uitzending geven we Limburgse artiesten en bands de aandacht met uiteraard veel Limburgse muziek.”

En wat is Clubwerk nog meer?

Monique: “We bespreken diverse actualiteiten. Bijvoorbeeld zaterdag 13 februari, op UNESCO Wereldradiodag, Frank gaat dan ‘live’ in gesprek met hoofdredacteur en voormalig programmamaker Mathieu Snijders. Er is ongetwijfeld genoeg te vertellen over verleden, heden en toekomst van het fenomeen radio. Een feit staat vast: radio is onuitroeibaar, zelfs in deze tijd van social media”.

Meer over onze radio en tv-programma’s: www.3heuvelland.nl.