Korte Keten Zeker (W)Eten brengt lokale verkooppunten in beeld

Maandag 22 februari 2021


Burgerinitiatief Korte Keten Zeker (W)Eten zet zich in om burgers te verbinden met lokale boeren en voedselmakers. Een goed overzicht van verkooppunten helpt consumenten om de weg te vinden naar lokaal voedsel en helpt boeren en voedselproducenten om zichtbaarder en bekender te worden in de regio.

Overzicht lokale verkooppunten

Om de lijst met verkooppunten zo volledig mogelijk te maken, vraagt het burgerinitiatief boeren, voedselproducenten en andere verkopers van lokaal voedsel om hun informatie te delen. Denk aan een korte bedrijfsomschrijving, meer informatie over de producten en openingstijden. Vul de korte vragenlijst in via deze link. Bedankt voor uw medewerking.

Het overzicht van lokale verkooppunten wordt binnenkort via weekblad De Etalage, onze website, social media en de digitale nieuwsbrief van gemeente Eijsden-Margraten verspreid. Samen kunnen we zorgen voor meer lokaal voedsel op het bord in gemeente Eijsden-Margraten en de regio.

Meer informatie?

Neem dan contact op via korteketenzekerweten@gmail.com of lokaalvoedsel@eijsden-margraten.nl.