Opening Sportcontrainer

Dinsdag 2 november 2021

Afgelopen zaterdag opende wethouder Chris Piatek de Sportcontrainer in Margraten. De komst van het toestel is het resultaat van een burgerinitiatief. Het is een mobiele sportplek in de buitenlucht. Zo kan iedereen op elk moment van de dag gratis sporten.

Nieuwsgierig geworden? Volg de gratis bootcamp onder professionele begeleiding van SoPhit. Ontdek de vele mogelijkheden van onze nieuwe aanwinst! Elke zondagochtend in november van 9.00 tot 10.00 uur kunt u meedoen. Locatie: op het 4de veld (achter Pres. Kennedystraat 42) in Margraten.

Locaties 2022

De Sportcontrainer gaat elke twee maanden rouleren door de gemeente. De planning voor 2022 is:

  • Januari-februari: Gronsveld
  • Maart-april: Mheer
  • Mei-juni: Cadier en Keer
  • Juli-augustus: Eijsden
  • September-oktober: Sint Geertruid