Samen tegen eenzaamheid

Maandag 6 december 2021

Door de coronamaatregelen hebben we minder sociale contacten. En de dagen zijn kort en donker. Eenzaamheid ligt op de loer. Daarom moeten we zeker nu extra naar elkaar omkijken. Een klein gebaar kan al het verschil maken. Bijvoorbeeld door het geven van een gelukspoppetje als kleine attentie, een lichtpuntje.

Wilt u iemand hiermee verrassen?

Op woensdagmiddag 15 december worden de gelukspoppetjes tussen 14.30 en 16.30 uur uitgedeeld. U vindt ons op de volgende locaties:

  • Cadier en Keer (Raadhuisplein)
  • Eijsden (winkelcentrum)
  • Gronsveld (Oosterbroekweg, parkeerplaats Aldi)
  • Margraten (Amerikaplein, voor de winkels)

Lukt het u niet om op 15 december een gelukspoppetje op te halen maar wilt u er wel graag één ontvangen? Neem dan contact op met Ankie of Simonetta van het Informatiepunt Eenzaamheid. Zij sturen u graag een poppetje per post toe. U neemt contact op via mail: eenzaamheid@eijsden-margraten.nl of telefonisch: Ankie 06-5709 7648 of Simonetta 06-2184 4313.

Informatiepunt Eenzaamheid

Wilt u informatie over eenzaamheid, kent u iemand die eenzaam is of wilt u helpen? Neem contact op met Simonetta of Ankie van ons Informatiepunt Eenzaamheid. Zij bieden een luisterend oor, denken mee en brengen mensen met dezelfde interesses in contact met elkaar.