Ondernemen doe je samen!

Maandag 11 april 2022

Op woensdagavond 20 april in het Stadhuis aan de Markt in Maastricht is het gratis Startersevent Limburg. Dit evenement is voor iedereen die als zelfstandig ondernemer wil starten of pas ondernemer is.

Er is een steeds grotere belangstelling om te gaan ondernemen, vooral als ZZP’er. In 2021 registreerde de Kamer van Koophandel ruim 12.000 starters in Limburg. Naast passie en doorzettingsvermogen is een goede voorbereiding één van de pijlers van succesvol ondernemerschap. Tijdens het Startersevent willen we persoonlijk, kleinschalig en regionaal starters informeren. En de mogelijkheid bieden om te netwerken met andere starters en ondernemers.

Aanmelden

Afgestemd op de startersvragen uit de dagelijkse praktijk hebben we een gevarieerd programma. Deelnemen aan het Starterevent Limburg is gratis maar wel eerst even aanmelden. Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website van het Starterscentrum Limburg

Save the date: netwerkevent Eijsden-Margraten

Op 12 mei organiseert gemeente Eijsden-Margraten weer een netwerkevent voor ondernemers. Meer informatie ontvang je binnenkort in je mailbox of via onze communicatiekanalen.