3Heuvelland zoekt vrijwilligers

Maandag 26 september 2022

3Heuvelland is de lokale publieke omroep voor de gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals. Vanuit de studio in Gulpen wordt radio, televisie en een kabelkrant voor de regio verzorgd. Ook 3Heuvelland heeft vrijwilligers hard nodig. Hoofdredacteur Mathieu Snijders vertelt:

Wat kan ik doen?

“De omroep zoekt op dit moment vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten rondom het maken van radioprogramma’s. Enthousiaste mensen met frisse ideeën voor bestaande of nieuwe (muziek)uitzendingen. Sta jij graag achter de microfoon of liever achter de knoppen? Je bent van harte welkom.”

Zijn er ook andere taken?

“Weet je niet precies wat je zou willen, maar toch op een of andere manier een steentje willen bijdragen? Er is vast een passende activiteit te vinden.
Natuurlijk sta je niet alleen. Ervaren vrijwilligers helpen je bij de eerste stappen. Je zult ervaren dat het bijzonder is om in een leuk team te werken bij radio 3Heuvelland.”

Waar vind ik meer informatie?

“Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij 3Heuvelland, of durf je de uitdaging aan? Stuur dan een berichtje naar info@3heuvelland.nl. Wij verheugen ons op je komst!”