Basisschool Sint Jozef schuift aan bij Burgemeestersontbijt

Donderdag 6 oktober 2022

Deze week namen zo’n 200 basisscholen in Nederland deel aan het Burgemeestersontbijt. Zo ook basisschool Sint Jozef in Oost-Maarland!

Goed, gezond én samen ontbijten

Een goed en gezond ontbijt is heel belangrijk voor een goede start van je dag. Om dat te benadrukken ontbeten leerlingen van groep 7-8 van basisschool Sint Jozef samen met wethouders Jan Weling en Chris Piatek in de raadzaal van het gemeentehuis. Naast een goed en gezond ontbijt vindt wethouder Jan Weling ‘samen ontbijten’ heel belangrijk. Daarom sloot ook zijn vrouw aan. Als kers op de taart hebben alle leerlingen een smoothie gemaakt op onze smoothiefiets en speelden ze een leerzame gezondheidsquiz. Na het ontbijt ontvingen ze nog een gezond stuk fruit en een leuke placemat voor thuis.

Bakkerij Paulissen

Bakkerij Paulissen uit Cadier en Keer verzorgde het ontbijt én was tijdens de ochtend aanwezig. Ook deelden zij kleurplaten uit waarmee de kinderen een leuke prijs kunnen winnen. Bedankt voor het heerlijke ontbijt en deze feestelijke, gezonde start van de dag!