Wijziging sluitingsuur winkels op zondagen

Dinsdag 6 december 2022

Sinds de uitbraak van het coronavirus kregen winkeliers vanaf april 2020 ruimere openingstijden op zondagen. Na een periode van ruim twee jaar heeft de gemeente de tijdelijke ontheffing sluitingsuur winkels op zondagen ingetrokken. Dit op grond van de Verordening Winkeltijden Eijsden-Margraten 2017.

De openingstijden van winkels in Eijsden-Margraten zijn sinds 16 oktober op zondagen weer van 10.00 tot 14.00 uur. Winkeliers in Eijsden-Margraten hebben hierover een brief ontvangen.


Let op! Uitgezonderd de zondagen in de maand december

Net als voorgaande jaren, mogen winkels in december op zondag open van 10.00  tot 17.00 uur. Behalve op eerste kerstdag en nieuwjaardag. Dit staat in de Verordening Winkeltijden Eijsden-Margraten 2017.