Daniëlle Cauwenbergh: meer bewegen voor ouderen verbindt

Maandag 2 januari 2023

Meer bewegen voor ouderen (MBvO) is ontwikkeld voor mensen vanaf 50 jaar om op een verantwoorde manier in beweging te blijven. Wekelijkse beweging zorgt ervoor dat u langer fit blijft, botten en spieren worden versterkt en uw coördinatie verbetert. Daardoor kunt u beter voor uzelf blijven zorgen. Daniëlle Cauwenbergh vertelt ons meer:

Wat voor activiteiten zijn er?

“Gemeente Eijsden-Margraten telt momenteel 29 MBvO groepen verdeeld over de volgende activiteiten:
• Gymnastiek
• Sport en Spel
• Volksdansen
• Gymnastiek in het water

Net zo belangrijk als het bewegen zelf is het ontmoeten van gelijkgezinden. De gezelligheid binnen de groep, lachen met elkaar, je verhaal kwijt kunnen, een band opbouwen, elkaar steunen en je niet meer eenzaam voelen.”

Wie kan er mee doen?

“Mensen vanaf 50 jaar kunnen lid worden. De lessen worden gegeven door speciaal opgeleide instructeurs en sportdocenten. Door een specifiek ontwikkeld lesprogramma en de professionele begeleiding kan iedereen meedoen.”

Waar is meer informatie te verkrijgen?

“Wilt u graag een keer deelnemen om te ervaren of MBvO bij u past? Neem contact op via mail: mbvo@zwembaddetreffer.nl. U bent van harte welkom voor een gratis proefles in één van onze groepen!”