Gratis e-mailservice met berichten over uw buurt

Vrijdag 20 januari 2023

Bent u benieuwd wat er in uw buurt gebeurt? De service 'Berichten over uw buurt' via MijnOverheid.nl houdt u op de hoogte. U ontvangt via e-mail ontwikkelingen die van invloed zijn op uw directe woonomgeving, 
Denk hierbij aan het kappen van een boom, plaatsing van een dakkapel, verbouwing van een woning of het organiseren van een evenement. Hierdoor heeft u in de mogelijkheid om tijdig kennis te nemen en te reageren op de ontwikkelingen in uw buurt.

Makkelijk en altijd beschikbaar

Bent u 25 jaar of ouder en heeft u een actief account in Mijnoverheid.nl? Dan ontvangt u binnenkort een welkomstmail. In deze e-mail staat een mededeling dat u automatisch bent aangesloten op de dienst 'Berichten over uw buurt'. Gemeenten, provincies en waterschappen bieden op deze manier gemakkelijk en snel inzicht in ontwikkelingen rondom uw woonomgeving.
Meer weten? Kijk op www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt.

​​