Samen naar een gezond en vitaal Eijsden-Margraten

Maandag 23 januari 2023

Beste inwoner,

Gemeente Eijsden-Margraten werkt aan een lokaal vitaliteitsbeleid. Hierin komt te staan hoe wij een gezond en gelukkig leven voor al onze inwoners willen realiseren. Uw mening over dit onderwerp is belangrijk bij het opstellen van dit nieuwe beleid.

Denkt u mee?

Op woensdag 22 maart van 13:00 tot 17:00 uur vindt een interactieve bijeenkomst plaats. Samen met inwoners, lokale professionals, ambtenaren en bestuurders die betrokken zijn bij het thema gezondheid. Woont u in Eijsden-Margraten en heeft u interesse om mee te denken? U bent van harte welkom. 

Aanmelden

Meld u vóór 1 maart aan via e-mail: vionyrutten@eijsden-margraten.nl. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deelname. De bijeenkomst is in Oos Heim Clermontstraat 10, Margraten.

Wilt u vooraf alvast meer informatie? Bekijk dan het plan van aanpak Lokaal Vitaliteitsbeleid (PDF, 6.2 MB).