Aanleg natuurspeeltuin van start!

Maandag 6 februari 2023

Op woensdagmiddag 1 februari zijn we begonnen met het aanleggen van een natuurspeeltuin op het voormalige voetbalveld van Scheulder. Samen met bewoners van Scheulder hebben we de eerste bomen geplant. En zijn we begonnen met de bouw van een wilgentunnel. In deze wilgentunnel kunnen kinderen straks lekker spelen.

Het ontwerp hebben we samen met geïnteresseerden opgesteld onder leiding van Tuinen van Zuyd. Greenspot natuurwachters zorgt voor de uitvoering van het project. Vanaf woensdag 15 februari werken we elke woensdagmiddag vanaf 13.00 uur aan het project (zolang er werk is). We willen zoveel mogelijk mensen bij de uitvoering betrekken. De werkzaamheden zijn geschikt voor jong en oud. Wil je ook de handen uit de mouwen te steken? Je bent van harte welkom!