Niet eens met uw WOZ-waarde?

Maandag 27 februari 2023

U heeft het jaarlijkse aanslagbiljet voor de gemeentelijke- en waterschapsbelastingen ontvangen. Per post in uw brievenbus of digitaal in uw berichtenbox als u zich heeft aangemeld voor MijnOverheid. U ontvangt deze aanslag van BsGW, in opdracht van de gemeente. Bent u het niet eens met uw WOZ-waarde? Lees dan verder.

Er is heel wat te doen om de WOZ-waarde. En dat is logisch want deze is van invloed op onder andere de hoogte van de onroerendezaakbelasting, de waterschapsheffing en het eigenwoningforfait. Daarom wilt u zeker weten dat de WOZ-waarde klopt. Twijfelt u of de WOZ-waarde van uw pand wel juist is? Of vindt u deze te hoog of te laag? Neem contact op met BsGW via 088-8420420. Zij helpen u graag! U kunt ook digitaal of schriftelijk bezwaar maken via de website van BsGW.