10 mei StartersEvent Limburg: uitnodiging voor voor startende ondernemers

Vrijdag 28 april 2023

StartersCentrum Limburg is een dienstverlening, met subsidie van gemeenten, speciaal voor startende ondernemers. Ook voor ondernemers in Eijsden-Margraten is deze gratis dienstverlening. Bedrijvencontactfunctionaris Roger Deckers vertelt meer:

Wat doet StartersCentrum Limburg?

Het StartersCentrum Limburg is er om startende ondernemers te adviseren en ondersteunen bij het opzetten van een eigen bedrijf. Naast passie en doorzettingsvermogen is een goede voorbereiding één van de pijlers van succesvol ondernemerschap. Daarom organiseert StartersCentrum Limburg ook regelmatig StartersEvents. 

Wat zijn StartersEvents?

Dit zijn inspiratie-bijeenkomsten waar deelnemers in korte tijd een verscheidenheid aan ‘starterskennis’ kunnen opdoen. Startende ondernemers uit de regio komen samen en laten zich in een persoonlijke setting informeren en inspireren over het zelfstandig ondernemerschap. Ook netwerken is een zeer waardevol onderdeel van deze avond want ondernemen doe je nooit alleen!

Wanneer is weer een StartersEvent?

Op woensdagavond 10 mei van 19.00 tot 22.30 uur is weer een gratis StartersEvent. Deze keer in het stadhuis van Maastricht, gelegen aan de Markt. Bezoek de website www.starterscentrum.nl voor meer informatie en aanmelden voor dit event.