Afvaldumpingen

Woensdag 17 mei 2023

Het komt regelmatig voor dat afval gedumpt wordt bij ondergrondse containers of in de natuur. Iedereen wil een veilige, schone en fijne leefomgeving. Hier zijn we samen verantwoordelijk voor. Ruim afval op de juiste manier op. Dan houden we samen onze omgeving schoon en het scheelt u een flinke boete.

Boetes
We zoeken bij iedere dumping uit wie de eigenaar hiervan is. Wie betrapt wordt krijgt een boete van minimaal € 150,-.

Ruim uw afval op!
Heeft u afval, ruim het op de juiste manier op. Is uw afval niet geschikt voor de grijze restafvalcontainer? Breng het dan naar één van de ondergrondse containers of het milieupark in Rijckholt of Margraten. Kijk voor meer informatie op www.rd4.nl

Melden
Ziet u rondslingerend afval of bent u getuige van een illegale afvaldumping? Ga niet zelf op onderzoek, maar maak direct een melding via Fixi. Fixi is te downloaden in de Google Play Store of App Store of maak gebruik van het online formulier op www.eijsden-margraten.nl/ikfixit.