Werk in uitvoering: De Bongerd, Cadier en Keer

Donderdag 8 juni 2023

Vanaf maandag 19 juni gaat aannemer Kurvers in opdracht van projectontwikkelaar Tiabon Heusschen de resterende werkzaamheden aan de weg in het bouwplan De Bongerd in Cadier en Keer uitvoeren. De werkzaamheden duren ongeveer vier weken. De precieze planning is afhankelijk van het weer. Er wordt gewerkt van 7.00 tot 17.00 uur.

Wat wordt uitgevoerd?
De infrastructuur van het bouwplan wordt helemaal afgemaakt. De trottoirs, parkeervakken en de asfalteringswerkzaamheden worden afgewerkt. Ook in de Pastoor Kikkenweg en de Heerderweg zijn werkzaamheden. Hier worden trottoirs gelegd en zijn asfalteringswerkzaamheden langs de trottoirs en in de klinkerstroken.

Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden
Tijdens de werkzaamheden is er beperkte doorgang. Verkeer kan wel door, maar mogelijk is de rijbaan tijdelijk geblokkeerd door de opstelling van machines en vrachtwagens. Pas uw snelheid aan en houd rekening met onverlichte obstakels.

Zijn er vragen?
Heeft u vragen of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Rik Kisters, toezichthouder namens Tiabon Heusschen, via 06 1126 4711. Of met met Lars Rutten, uitvoerder namens Kurvers Wegenbouw: 045 575 1155.