Denk mee over de toekomst van de bibliotheek

Zaterdag 24 juni 2023

We willen de klassieke bibliotheek graag veranderen naar een eigentijdse plek waar je jezelf ontwikkelt, anderen ontmoet, leert, ontspant en groeit. We zijn benieuwd naar uw mening en ideeën voor de bibliotheek van de toekomst.

Wat ziet u in de toekomst graag terug in een bibliotheek?

Wat zijn uw wensen en voorkeuren? Wat zorgt ervoor dat u vaker of eerder naar de bibliotheek gaat?

Denk mee door de vragenlijst in te vullen

Meedoen kost weinig tijd en u hoort als eerste de uitkomst. Ga naar www.moventem.nl/bibliotheek en vul de vragenlijst in.


Denkt u liever mee op papier?

Bel voor een papieren vragenlijst naar telefoonnummer 0800-1904. U wordt dan geholpen door het onafhankelijke onderzoek- & adviesbureau Moventem dat het onderzoek uitvoert. Zij verwerken de antwoorden volledig anoniem in lijn met de geldende privacyrichtlijnen. 

Bedankt voor uw medewerking.