Trap of Stap: Door het decor van Dagboek van een Herdershond

Vrijdag 30 juni 2023

Het is zomer! Lekker eropuit, want bewegen is gezond. Juist in deze periode willen we ons breed scala aan fiets- en wandelroutes extra onder de aandacht brengen.


Ook in deze tijd van het jaar willen we genieten van ons mooie landschap. Onthaasten en genieten van de fruitgaarden en streekproducten, pittoreske dorpjes, romantische kloosters, kastelen en (water)molens. Al fietsend of wandelend (her)ontdekt u dit uniek stukje Nederland.

Dagboek van een Herdershond

Een wandeling van ca. 6,7 km door Eijsden, langs de opnamelocaties van de meest populaire tv-serie uit de jaren ’70 over een jonge kapelaan die terechtkomt in een Limburgs dorpje. Wandel langs de opnamelocaties en proef de pure nostalgie uit die tijd. Treed in de voetsporen van de toenmalige cast en ervaar zelf de aantrekkingskracht van het beschermde dorpsgezicht tijdens deze sfeervolle wandeling.   De route is verkrijgbaar bij diverse Visit Zuid-Limburg Servicepunten in en rondom Eijsden-Margaten.


Bestellen of afhalen

Op www.ontdekeijsdenmargraten.nl vindt u nog meer leuke fiets- en/of wandelroutes. U kunt de brochures met routes ook afhalen bij de servicepunten van Visit Zuid-Limburg of bij het gemeentehuis. Laat u inspireren en (her)ontdek uw eigen omgeving.