Berichten over uw buurt

Woensdag 19 juli 2023

Steeds meer maken we gebruik van online communicatie. Ook gemeente Eijsden-Margraten communiceert via de digitale snelweg. Sinds juli 2015 publiceren we alle officiële bekendmakingen via www.overheid.nl.

Officiële bekendmakingen

Dit zijn publicaties van bijvoorbeeld lokale regelgeving, aanvragen en verleende omgevingsvergunningen die direct invloed op uw buurt kunnen hebben. Gemeenten en andere overheidsorganisaties publiceren besluiten en andere bekendmakingen op overheid.nl.

Berichten over uw buurt

Wat speelt er in uw buurt? Wie gaat bouwen of verbouwen? U kunt de bekendmakingen die voor u interessant zijn ook gemakkelijk ontvangen via een gratis e-mailservice. U kunt zelf aangeven binnen een specifieke straal rondom uw woning, welke bekendmakingen u wilt ontvangen. Zo kunt u makkelijk en snel lezen welke besluiten betrekking hebben op uw woon- en leefomgeving. En krijgt u meer zicht op wat zich allemaal in uw omgeving afspeelt.

Gratis e-mailservice

Via de berichtenservice ‘Berichten over uw buurt’ ontvangt u via e-mail makkelijk en snel lokale en regionale bekendmakingen. In de berichten staat bijvoorbeeld genoemd wanneer een omgevingsvergunning is verleend. (datum verzending besluit). Die datum is belangrijk voor het bepalen van de termijn waarbinnen u bezwaar moet maken.

Meld u daarom vandaag nog aan via www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt