Vanaf 1 augustus handhaving blauwe parkeerzone winkelcentrum Eijsden

Donderdag 10 augustus 2023

Rond winkelcentrum Eijsden wordt vaak lang geparkeerd. Hierdoor is er minder parkeerplaats voor bezoekers van het winkelcentrum. Daarom heeft de gemeente een blauwe parkeerzone ingesteld. In de blauwe parkeerzone mag u maximaal 2 uur parkeren met een parkeerschijf. U herkent de blauwe zone aan de borden en de blauwe strepen langs parkeervakken. De gemeente heeft in een eerder bericht aangegeven te gaan handhaven vanaf 1 juli. Dit is niet juist.


Handhaving blauwe parkeerzone vanaf 1 augustus

Op dit moment zijn er werkzaamheden aan de Prins Hendriksstraat in Eijsden. Parkeren voor bewoners van deze straat is tijdelijk niet mogelijk. Daarom is handhaving op parkeren in de blauwe zone uitgesteld tot 1 augustus 2023.

Voor mensen met een gehandicaptenparkeerkaart geldt geen maximale parkeerduur. De parkeerkaart moet dan wel zichtbaar in de auto liggen.