Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)

Maandag 21 augustus 2023

Tegenwoordig dien je steeds meer zaken via internet te regelen. Denk hierbij aan het aanvragen van een DigiD, studiefinanciering, WW-uitkering, zorgtoeslag of het verlengen van een rijbewijs. Veel mensen vinden dit lastig. Heeft u hier vragen over of hulp bij nodig? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). Medewerkers van het IDO luisteren naar uw vraag en denken met u mee. Ze geven direct informatie waarmee u verder kunt of ze verwijzen door naar de juiste organisatie. U bent van harte welkom!

Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in Eijsden

Waar: Sociaal Centrum Eijsden, Prins Hendrikstraat 21, Eijsden
Wanneer: elke maandag van 13.00 tot 16.00 uur.


Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in Margraten

Waar: Bibliotheek Margraten, President Kennedystraat 46 B, Margraten
Wanneer: elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur.

U hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bibliotheek en hulp is gratis.