Diverse wegafsluitingen in Cadier en Keer

Vrijdag 8 september 2023

De komende maanden staan er enkele onderhoudswerkzaamheden gepland in Cadier en Keer. Vanaf 11 september start aannemer KWS met het asfaltonderhoud in de Bakkerboschweg in Cadier en Keer. Om de omliggende straten bereikbaar te houden, is ervoor gekozen om de werkzaamheden gefaseerd uit te voeren. Per fase zal het verkeer ter plaatse worden omgeleid. De planning is dat de Bakkerboschweg op vrijdag 13 oktober weer opengesteld kan worden voor alle verkeer. Ook de Bemelerweg (gedeelte naar de golfbaan en gedeelte tussen de golfbaan en Sint Antoniusbank) en de parkeerplaats van VV Keer worden de komende periode voorzien van nieuw asfalt. Om omwonenden en verenigingen bereikbaar te houden, worden ook deze werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. Omwonenden, verenigingen en hulpdiensten worden door ons geïnformeerd over de impact van de werkzaamheden.

Wilt u op de hoogte blijven van de diverse werkzaamheden? Dan kunt u De BouwApp downloaden in de App Store of de Google Play Store.

Namens het projectteam: bedankt voor uw begrip!