Week van de ontmoeting: 28 september tot en met 4 oktober

Maandag 25 september 2023

Van 28 september tot en met 4 oktober is het de landelijke week tegen eenzaamheid. Of zoals we in Eijsden-Margraten zeggen: de week van de ontmoeting! Er zijn honderden activiteiten in het hele land waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen.

Ook in Eijsden-Margraten organiseren we uiteenlopende activiteiten. Als Cittaslow-gemeente doen we dit samen met lokale partners. We vinden het belangrijk om inwoners, verenigingen en organisaties met elkaar te verbinden. Iedereen, van jong tot oud, is welkom. Wij nodigen u dan ook van harte uit!

Bekijk hier het programma (PDF, 2.3 MB)


Het Danspaleis

Als aftrap van de week van de ontmoeting is er donderdag 28 september een editie van ‘Het Danspaleis’. Het Danspaleis is een dansfeest met de krakers van toen. Een feest van herkenning voor ouderen en een feest voor iedereen die van dansen houdt. Het dansfeest is van 15.00 tot 17.00 uur in gemeenschapshuis Oos Heim (Clermontstraat 10 Margraten). Wij nodigen u van harte uit!