Energie Bespaaractie: Gratis advies, energiebesparing en 250 euro!

Vrijdag 29 september 2023

Huishoudens die leven van een sociaal minimum inkomen worden extra hard geraakt door de gestegen energieprijzen. Gemeente Eijsden-Margraten gaat deze huishoudens helpen met de Energie Bespaaractie. Hiermee krijgt u gratis energiebesparende maatregelen waardoor uw energieverbruik lager wordt.

Voor wie is deze actie?

De Energie Bespaaractie is voor huishoudens die mogelijk een aanvraag hebben gedaan voor energietoeslag. Alle huishoudens die in aanmerking komen voor de actie ontvangen vόόr 10 oktober een brief.

Gratis advies

Heeft u de brief ontvangen? Maak dan een afspraak voor gratis advies. Een energiecoach van het Energiebespaarteam komt bij u thuis kijken welke maatregelen het beste passen bij uw huishouden. Het Energiebespaarteam bestaat uit energiecoaches van de WoonWijzerWinkel.

Ontvang voor 250 euro energiebesparende maatregelen

U ontvangt energiebesparende maatregelen ter waarde van 250 euro. Dit zijn bijvoorbeeld tochtstrips, led-lampen of raamfolie. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van de maatregelen?  De energiecoach maakt graag een gratis tweede afspraak om u te helpen. U mag ook zonder bezoek aan huis energiebesparende middelen uitkiezen. In dat geval, krijgt u gratis een waardebon van 250 euro. Deze kunt u zelf, zonder hulp van de energiecoach, besteden bij de WoonWijzerWinkel Limburg.

Verdien geld

Verdien geld door het toepassen van de gratis kleine maatregelen die het energieverbruik en de energierekening omlaag brengen.

WoonWijzerWinkel

Komt u niet in aanmerking voor de Energie Bespaaractie en wilt u toch uw energiekosten omlaag brengen? Bekijk de mogelijkheden voor makkelijke bespaarmaatregelen op www.woonwijzerwebshop.nl