Humanitas Thuisadministratie

Vrijdag 17 november 2023

Het is niet altijd makkelijk om je administratie op orde te houden. Door omstandigheden kun je het overzicht van je inkomsten en uitgaven kwijtraken. Bijvoorbeeld als je er alleen voor komt te staan of wanneer je je baan kwijtraakt.

Blijf daar niet te lang mee rondlopen, laat je helpen door Humanitas Thuisadministratie. Humanitas is er voor mensen die op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie met ondersteuning van een vrijwilliger. Je krijgt tijdelijke hulp naar wens bij je thuis of een andere discrete locatie. Gemeente Eijsden-Margraten ondersteunt deze gratis hulp van Humanitas.

Zo werkt het

Een vrijwilliger helpt om je financiƫle zaken weer op orde te brengen. Samen maken jullie een overzichtelijk huishoudboekje en gaan jullie na waar je recht op hebt. Na een tijdje run je zelf weer je administratie. Een hele zorg minder!

Aanmelden

Meld je aan via www.humanitas-talimburg.nl. Zij nemen snel contact met je op. Tijdens een gesprek kijken ze waarmee een vrijwilliger je kan helpen. Al na korte tijd voelen velen zich enorm geholpen. Dat geldt vast ook voor jou!