Evenementenkalender

LIQUIDARIUM HX

Zondag 5 augustus 2018 - Zondag 28 oktober 2018, Hoogcruts 47, 6255 NS Noorbeek

11:00 - 17:00

Website: http://www.hxhoogcruts.eu/
Facebook: https://www.facebook.com/HX-hoogcruts

Het eerste project waar HX hoogcruts mee start is een bijzondere tentoonstelling van Stefan Cools waarin kunst en wetenschap de bezoeker meenemen in de wereld van rupsen en vlinders. Een toepasselijk thema is transformatie: van voormalig kloostercomplex en ruïne naar HX, van rups naar vlinder. De tentoonstelling toont diverse installaties voortkomende uit langlopende onderzoeken van Stefan naar vlinders en hun habitat. De werken vormen samen een totaalinstallatie reagerend op de locatie en historie van HX.

De tentoonstelling start zondag 5 augustus en eindigt zondag 28 oktober. Openingstijden zijn in de weekenden van 11:00 t/m 17:00 uur. Entree is €2,50. Parkeren is mogelijk op eigen terrein. Daarnaast is de locatie bereikbaar met de bus, lijn 57, halte Hoogcruts, Schilberg. Vanaf de halte is het 3 minuten lopen.