Uitmarkt 13 oktober 2018

Buitengewoon Buitengebied, we doen het samen!
Denkt u op 15 december ook mee over de toekomst van ons buitengebied?

Zaterdag 13 oktober stond de gemeente Eijsden-Margraten met een stand van het Buitengewoon Buitengebied op de Uitmarkt. Op deze mooie najaarsdag hebben we bezoekers geïnformeerd over het kick-off evenement ‘Buitengewoon Buitengebied’ van 15 december 2018.
De reacties op de stand waren positief. Veel mensen knoopten een praatje aan met een aantal raadsleden en het projectteam Buitengewoon Buitengebied. De kinderen hebben enthousiast geknutseld met kastanjes uit het buitengebied. Ook onze ‘Buitengewoon Buitengebied photobooth’ bleek populair: veel mensen droegen hier uit waar ze trots op zijn in ons buitengebied. De foto’s kunt u inzien  via onderstaande link, of dowmloaden op onze facebookpagina.

Foto's Uitmarkt 13 oktober 2018 (PDF, 10.2 MB)

Naast de uitnodiging voor de kick-off Buitengewoon Buitengebied op 15 december aanstaande, konden mensen zich ook inschrijven voor de Buitengewoon Buitengebied e-mailnieuwsbrief. Wilt u zich ook aanmelden voor de e-mailnieuwsbrief? Dat kan! Stuur een e-mail naar: buitengewoonbuitengebied@eijsden-margraten.nl


We zien u graag tijdens de kick-off Buitengewoon Buitengebied op 15 december!