Coronavirus: Voor meer informatie over de aangepaste dienstverlening in het Gemeentehuis en Servicepunt Eijsden klik hier

De gemeente gaat anders communiceren

Donderdag 27 juni 2019

Vanaf juli gaat de gemeente Eijsden-Margraten anders communiceren. Dat merkt u direct in onder andere weekblad De Etalage. Meer kleur én meer structuur. Vanaf 3 juli vatten we wekelijks het belangrijkste nieuws voor u samen op slechts één pagina. Extra nieuws leest u voortaan in onze digitale nieuwsbrief!

Korte, begrijpelijke taal
Gemeente Eijsden-Margraten wil met de tijd mee. Lange, wollige zinnen maken daarom plaats voor beknopte, begrijpelijke taal. Met vaste thema’s brengen we u vanaf nu wekelijks op de hoogte van het laatste nieuws. De officiële bekendmakingen leest u digitaal via www.overheid.nl.

Gratis digitale nieuwsbrief
Tot nu toe informeerden wij u ook via www.eijsden-margraten.nl, Facebook en Twitter. Binnenkort komt daar onze gratis digitale nieuwsbrief bij. Hierin publiceert de gemeente wekelijks extra nieuws in en rondom Eijsden-Margraten. Binnenkort volgt meer informatie.