Feestelijke opening Servicepunt Eijsden

Donderdag 22 augustus 2019

Op donderdag 22 augustus werd het Servicepunt in Eijsden met een feestelijk tintje geopend. De gemeente en Rabobank gebruiken vanaf 12 augustus samen deze nieuwe locatie aan de Breusterhof 8 in Eijsden.

Meer ruimte en toegankelijkheid
Het kantoor is voorzien van twee balies, een afsluitbare backoffice, een ICT-ruimte én een gastentoilet. Bovendien is er méér ruimte en toegankelijkheid voor bezoekers. U kunt hier terecht voor Burgerzaken, het Sociaal Team en uw bankzaken.

Openingstijden
Het servicepunt van de gemeente is elke werkdag op afspraak geopend van 14.00 tot 16.00 uur met uitzondering van vrijdag en donderdagavond van 17.00 tot 19.00 uur. U bezoekt de Rabobank op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur. De geldautomaten van de bank zijn natuurlijk 24/7 bereikbaar.