Kom in beweging met de gratis beweegpas

Maandag 4 november 2019

Er zijn veel goede redenen te bedenken om te gaan sporten. Het is niet alleen goed voor uw gezondheid, u leert ook nieuwe mensen kennen. Als u besluit om in beweging te komen, dan is het belangrijk om voor een sport te kiezen die bij u past. Daarom kunt u gebruik maken van de gratis beweegpas (18+). Daisy Claessens buurtcoach vertelt:

Wat is de beweegpas precies?
“Met de beweegpas kunt u op een laagdrempelige manier ontdekken welke vorm van bewegen goed bij u past. Met deze beweegpas kunt u tien keer gratis sporten bij diverse verenigingen en maximaal twee keer bij dezelfde aanbieder. Zo kunt u bijvoorbeeld twee keer gratis zwemmen.”

Voor wie is de beweegpas?
“Voor iedereen boven de 18 jaar die graag wil ontdekken welke sport bij hem of haar past en aansluit in de persoonlijke agenda.”

Hoe kom ik aan de beweegpas?
“U kunt de gratis beweegpas aanvragen via www.kompas-eijsdenmargraten.nl  of bel naar 043 458 8488. U kunt de beweegpas ook afhalen bij het gemeentehuis in Margraten of het servicepunt in Eijsden. Dus kom in beweging en ontdek!”