Klanttevredenheidsonderzoek Sociale Zaken Maastricht Heuvelland

Donderdag 7 november 2019

Sociale Zaken Maastricht Heuvelland (SZMH) voert momenteel een klanttevredenheidsonderzoek uit voor burgers die een uitkering ontvangen in het kader van de Participatiewet, de Wet inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte werkeloze werknemers (IOAW) en de wet Inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte gewezen zelfstandigen (IOAZ). SZMH wil graag weten waar burgers tevreden over zijn en waar zij niet tevreden over zijn. Dat helpt bij het verbeteren van de dienstverlening.

Heeft u een brief met vragenlijst ontvangen?
Vul hem in voor 18 november 2019. Uw ervaringen en mening zijn belangrijk voor ons. Zo weten we of we het goed doen en welke zaken in onze dienstverlening wij nog kunnen verbeteren. Uw mening telt! Meer informatie en de antwoorden op de meest gestelde vragen vindt u op www.socialezaken-mh.nl.