Begroting 2020-2023 ‘Kwaliteit van leven’

Maandag 23 december 2019

In de gemeente Eijsden-Margraten is het leven, wonen en werken goed. Om die hoge kwaliteit van leven te behouden, richt het college zich het komende jaar in het bijzonder op het behouden van een aantrekkelijk en divers landschap, in zorgvuldige balans met het versterken van landbouw en de groei van slow-toerisme.

Investeren
Ook wordt er flink geïnvesteerd in onderhoud van wegen en riolering en de bouw van betaalbare en duurzame woningen. Daarnaast is er gerichte aandacht voor een gezonde lifestyle en een hecht gemeenschapsleven. Dit staat in de begroting van de gemeente Eijsden-Margraten, waarin alle inkomsten en uitgaven van de komende vier jaar staan. De begroting biedt genoeg ruimte om de ambities van het college waar te maken, zonder extra verhoging van de onroerende zaakbelasting.
Lees meer >>

Infographic Begroting 2020 (PDF, 55.7 kB)