Coronavirus: Voor meer informatie over de aangepaste dienstverlening in het Gemeentehuis en Servicepunt Eijsden klik hier

Evenementen en bijeenkomsten in Eijsden-Margraten afgelast

Donderdag 19 maart 2020

Vanwege het coronavirus heeft de gemeente alle evenementen en bijeenkomsten tot 1 juni 2020 afgelast. Dit betekent dat bijvoorbeeld ook Koningsdag (27 april) en Memorial Day (25 mei) zijn afgelast. Medewerkers van de gemeente hebben telefonisch contact gehad met alle organisatoren van evenementen die een vergunning hadden aangevraagd, zichzelf gemeld hadden of op een andere manier bij de gemeente bekend waren. Samen heeft men gesproken over de gezondheidsrisico’s en de mogelijkheid om evenementen en bijeenkomsten te verschuiven naar een later moment.

We benadrukken dat het sinds 17 maart 2020 verboden is om bijeenkomsten of evenementen in de gemeente te organiseren of eraan deel te nemen.

Voor vragen over evenementen of bijeenkomsten in Eijsden-Margraten neemt u contact op met ons tijdelijke telefoonnummer Openbare Orde & Veiligheid: 06 25276844 (hele dag bereikbaar, tussen 22.00 en 08.00 uur alléén voor zeer dringende zaken).