Wegens een technische storing is gemeente Eijsden-Margraten momenteel gesloten. Ook is het helaas niet mogelijk reisdocumenten en rijbewijzen af te halen. Excuses voor het ongemak.

Lokaal voedsel: ‘nieuwe oogst’

Maandag 14 september 2020

Op dinsdag 22 september van 19.00 tot 21.00 uur is er weer een bijeenkomst over lokaal voedsel in het Ursulinenconvent, Breusterstraat 27, 6245 EH, Eijsden.Tijdens deze derde bijeenkomst willen we graag met u als inwoner en/of ondernemer sparren over (buurt) initiatieven, kennis delen en vooral ook onderzoeken waar we verbindingen kunnen realiseren.

Wilt u ook deelnemen aan de bijeenkomst op 22 september of wilt u uw ideeën over lokaal voedsel met ons delen? Stuur dan een e-mail naar: sanneminten@eijsden-margraten.nl. Uiteraard respecteren en bewaken we de coronamaatregelen.