Eijsden-Margraten staat klaar voor elkaar

Maandag 1 februari 2021

Coronaproof deurbezoeken

De Zonnebloem (actief in de voormalige gemeente Eijsden) laat mensen in deze moeilijke tijd niet alleen thuis zitten. Er worden coronaproof deur- en huisbezoeken georganiseerd. Hierdoor kan er toch samen een kopje koffie gedronken worden. Heeft u behoefte aan gezelschap of kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt? Neem dan nu contact op met Tielke Aussems tielkeausems@hotmail.com of bel 06 1152 4474.

Activiteiten Vrouwenvereniging EVA (Eckelraadse Vrouwen Activiteiten)

EVA in Eckelrade is actief bezig. Elke maand wordt er een “EVA blijft thuis” blad verspreid. Ook zijn er twee keer tasjes met leuke dingen rondgebracht. In een van deze tasjes zat een schilderijtje met een zelfgemaakte schildersezel. Op dit schilderijtje kan iedereen zijn eigen creativiteit, over hoe corona beleefd wordt, kwijt. Uiteindelijk wordt er een tentoonstelling georganiseerd. Wilt u meer weten over de initiatieven van EVA? Neem dan contact op met het EVA secretariaat p/a Lisbeth Mathus-Vliegen, Dorpsstraat 82, 6251 ND Eckelrade. Of bel 043 408 2099. 

Meer goede ideeën lezen? Of zelf een goed idee delen? Ga dan nu naar www.verenigt-u.nl.