Profiteer van de voordelen van Zorgeloos Zonnepanelen

Maandag 12 april 2021

Sinds 2016 kunnen inwoners van gemeente Eijsden-Margraten profiteren van de voordelen van Zorgeloos Zonnepanelen. Dit zonnepanelenproject is een samenwerking met Volta Solar. Recent zijn de afspraken met Volta Solar opnieuw bekeken. Zorgeloos Zonnepanelen biedt u een marktconforme prijs en zonnepanelen met een hoge opbrengst. Daarnaast wordt u ontzorgd op onder andere de BTW-teruggave en het onderhoud van uw panelen. 

Lenen tegen 1% rente
Bij de gemeente sluit u een lening af tegen een rente van slechts 1%. Na 15 jaar is deze lening afgelost en profiteert u nog minimaal 10 jaar van gratis zonne-energie. Volta Solar zorgt ook 15 jaar lang voor het onderhoud van uw zonnepanelen.

Doe de dakcheck
Volta Solar bekijkt of uw dak geschikt is en u ontvangt een vrijblijvende offerte. Kijk voor meer informatie over Zorgeloos Zonnepanelen op www.eijsden-margraten.nl/zorgelooszonnepanelen