Start werkzaamheden uitbreidingsplannen Banholt en Sint Geertruid

Maandag 19 april 2021

In het tweede kwartaal van 2021 worden de bouwwegen en rioleringen in de plannen Mheerderweg Noord in Banholt en Karreweg fase 2 in St. Geertruid aangelegd.

In het plan Mheerderweg Noord gaat aannemer Mourik infra bv. de werkzaamheden uitvoeren. In het plan Karreweg fase 2 worden de werkzaamheden uitgevoerd door aannemer KWS infra. Voor beide plannen duren de werkzaamheden ca. 6 weken, afhankelijk van de weersomstandigheden. Aansluitend worden de kabels en leidingen aangelegd.

Informatie over de infrastructuur bestemmingsplan Mheerderweg Noord in Banholt

Informatie over de infrastructuur bestemmingsplan Karreweg fase 2 Sint Geertruid

Wilt u meer informatie of reageren? Neem dan contact op met Erik Hurkens van de gemeente Eijsden-Margraten via de algemene contactgegevens. Telefoonnummer: 043 458 8488 of e-mailadres: info@eijsden-margraten.nl.