Boeren en lokale voedselproducenten in de schijnwerpers (2)

Maandag 17 mei 2021

Burgerinitiatief Korte Keten Zeker (W)eten wil burgers verbinden met lokale boeren en voedselproducenten. Daarom zetten we met regelmaat een lokaal verkooppunt in het zonnetje. Dit keer gaat de aandacht naar:

IJsbaas: Ambachtelijk ijs uit het Heuvelland

Voor het lekkerste ijs hoeft u niet op vakantie naar Italië. Ga naar IJsbaas in Margraten.
IJsbaas is een jong bedrijf opgezet door Bas en Sanne. Deze twee jonge mensen, goed opgeleid voor een carrière in het bedrijfsleven, volgden hun hart en kozen voor hun passie: ijs maken. IJs van de hoogste kwaliteit in smaak en samenstelling, zonder toegevoegde suiker, smaakstof of kleurstof.

Niet zoals in veel ijssalons, huisgemaakt met een doe het zelf pakket aan poeders, maar puur ambachtelijk. Bas leerde het ambacht bij de ijsuniversiteit in Bologna, Italië.
Hier leerde hij ijs bereiden met zuiver natuurlijke ingrediënten en echt vers fruit.

In korte tijd is IJsbaas erin geslaagd om een assortiment aan te bieden in 20 smaken. Op aanvraag is meer mogelijk. Er is ook gedacht aan klanten met een allergie en aan veganisten.
Behalve tongstrelend is het ijs ook een lust voor het oog. 
Bestellingen kunt u ophalen of worden thuis afgeleverd.

Meer informatie

Wilt u verder lezen over deze ondernemer of meer weten over Korte Keten Zeker (W)eten en andere verkooppunten? Kijk dan op: www.verenigt-u.nl/oplossing/burgerinitiatief-korte-keten.

Bent u consument of producent en wilt u meedoen of meedenken? Neem dan contact op met het burgerinitiatief Korte Keten Zeker (W)eten via korteketenzekerweten@gmail.com of lokaalvoedsel@eijsden-margraten.nl. Wij kijken uit naar uw reacties!