Ontdek, proef en koop lokaal

Maandag 14 juni 2021

Laten we genieten van alle eerlijke producten uit de omgeving waar we zo trots op zijn. Daarmee doen we niet alleen onszelf, maar ook de lokale ondernemers een plezier. Doe mee!

Lokaal
Het aantal coronabesmettingen neemt af en we mogen weer steeds meer. Dat geldt ook voor de ondernemingen in onze dorpen. Ook stichtingen en verenigingen starten langzaam weer op. Deze organisaties maken onze gemeenschap bruisend. Daar zijn we trots op!

Uit gesprekken met ondernemers uit diverse kernen en sectoren bleek dat er behoefte was aan extra steun en aandacht voor de lokale ondernemers. Laten we daarom samen iets terugdoen voor onze ondernemers en vrijwilligers, juist nu het weer mag. Ontdek, proef en koop lokaal.

Doet u mee?
Laat uw familie, vrienden, buren en collega’s weten dat u lokale ondernemers steunt. Deel onze berichten over ‘Ontdek en Proef en Koop lokaal’. 

Ontdek en proef en koop lokaal
 Steun onze horecaondernemers