Ontdek de leukste uitjes in Eijsden-Margraten

Maandag 9 augustus 2021

Nu we dichter bij huis vakantie vieren, kunnen we onze eigen omgeving (her)ontdekken. Als onderdeel van het Heuvelland én het Maasdal is de gemeente een uitgestrekt gebied gevarieerd in glooiend natuurschoon.

Proef en geniet

Onthaasten doe je dan ook juist hier, te midden van prachtige hellingbossen en grotten, de vele fruitgaarden en heuvels, holle wegen en glooiende graanakkers. En dan nog al die heerlijke streekproducten!

Ontdek ons erfgoed

Laat je verrassen door de vele mooie wandeltochten die speciaal zijn uitgestippeld door het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland. Al wandelend of fietsend zien we pittoreske dorpjes met historische straatjes en pleinen, de typisch Limburgse vakwerkhuizen en romantische kloosters, kastelen, (water)molens en statige vierkanthoeves. Proef en geniet van al het goede dat Eijsden-Margraten te bieden heeft. Ga voor wandel- en fietsroutes of meer informatie naar www.ontdekeijsdenmargraten.nl.