Klantmanagers Marjolein Kruithof en Thanee Hoekman over SEM

Maandag 8 november 2021

Thanee Hoekman (Links) en Marjolein Kruithof 

Drie vragen aan

Heeft u weinig of geen inkomen? En kunt u geen werk vinden? “Dan kunt u een beroep doen op Sociale zaken Eijsden-Margraten, afgekort SEM”, vertellen klantmanagers Marjolein Kruithof en Thanee Hoekman:

Wat doet SEM?

Thanee: “De gemeente helpt u met inkomen en werk. SEM is onderdeel van de gemeente Eijsden-Margraten. Dit betekent dat u bij het gemeentehuis in Margraten terecht kunt voor vragen over inkomen, werk en ondersteuning.”

Voor wie is SEM bedoeld?

Marjolein: “Elke inwoner van Eijsden-Margraten die hulp nodig heeft op het gebied van inkomen of werk kan terecht bij SEM. SEM kijkt naar uw kansen voor betaald werk, ontwikkeling en vrijwilligerswerk. Lukt dit niet? Dan kunt u een beroep doen op SEM voor een bijstandsuitkering of bijzondere bijstand. Ook biedt SEM schuldhulpverlening en ondersteuning aan zelfstandig ondernemers.”

Waar vind ik meer informatie over SEM?

Thanee: “Op www.eijsden-margraten.nl/sem leest u alles over de dienstverlening van SEM. Heeft u vragen? Dan kunt u op werkdagen tussen 9.00 uur en 10.00 uur bellen met 043 458 8488. Of u kunt een e-mail sturen naar sem@eijsden-margraten.nl.”