Enquête woonbehoefte in Eijsden-Margraten

Maandag 22 november 2021

Om verschillende redenen zoeken mensen naar een geschikte woning. Dit is zeker geen makkelijke klus. Ook in Eijsden-Margraten is de vraag naar huur- en koopwoningen van verschillende type woningen groot.

Woonwensen kunnen om diverse redenen veranderen. Zo wil een jong stel graag gaan samenwonen of groter wonen vanwege gezinsuitbreiding. Terwijl ouderen vaak kleiner willen wonen of hebben vanwege medische omstandigheden een aangepaste woning nodig. Er zijn dus verschillende doelgroepen met verschillende (woon)wensen.

Wordt uw wens ons plan?

Om beter zicht te krijgen op de huidige en toekomstige woonbehoefte in onze gemeente, wordt deze onderzocht. Een woonbehoefte-enquête maakt hiervan onderdeel uit. De resultaten van het woonbehoefte-onderzoek vormen de input voor de woningbouwprogramma’s van onze kernen. Door te bouwen voor de lokale woonbehoefte willen wij de leefbaarheid en vitaliteit van onze dorpskernen behouden en bevorderen.

Doet u mee?

Het is voor de woningmarkt in Eijsden-Margraten belangrijk dat iedereen met een woonwens mee doet aan de woonbehoefte-enquête. Dit kan door het invullen van een vragenlijst. De vragenlijst kunt u invullen tot en met 13 december aanstaande. Het invullen hiervan vergt slechts enkele minuten.

Link naar > Enquête woonbehoefte in Eijsden-Margraten

Kunt u de woonbehoefte-enquête niet digitaal invullen?

Neem dan contact op met het KlantContactcentrum (KCC) via het algemeen nummer 043 458 8488.
Of stuur een e-mail naar:info@eijsden-margraten.nl. Wij kunnen u dan de vragenlijst toesturen voorzien van een (portovrije) retourenvelop. U kunt de vragenlijst met antwoordenvelop ook afhalen bij het KCC in Margraten of bij het Servicepunt in Eijsden.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.