Doe mee: enquête Transitievisie Warmte

Vrijdag 7 januari 2022

De gemeente Eijsden-Margraten stopt net als de rest van Nederland met het gebruik van aardgas om woningen te verwarmen. De gemeente heeft een Transitievisie Warmte opgesteld om in kaart te brengen waar en hoe we voor 2030 al aardgasvrij kunnen worden. 

Verwarmend advies

Dat doen we onder meer met een aardgasvrijchecker – advies op adresniveau – en een gemeentelijke lening.  Daarnaast willen we zo veel mogelijk anticiperen op de inbreng van u als inwoner! Daarom hebben we een enquête uitgezet over de warmtetransitie. Wilt u al aardgasvrij worden? Of hebt u toch eerst behoefte aan extra isolatie? Wat verwacht u van de gemeente?

Enquête

Ga voor het invullen van de enquête naar www.moventem.nl/eijsden-margraten. U kunt de enquête tot 17 januari invullen.

Lukt het niet digitaal?

Neem dan contact op met het KlantContactcentrum (KCC) via het algemeen nummer 043 458 8488. Of stuur een e-mail naar: info@eijsden-margraten.nl. Wij kunnen u dan de vragenlijst toesturen voorzien van een (portovrije) retourenvelop. U kunt de enquête met retourenvelop ook afhalen bij het KCC in Margraten of bij het Servicepunt in Eijsden.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.


Meer informatie


Meer informatie over de Transitievisie Warmte vindt uw op onze projectpagina.