Hogere subsidies voor verduurzaming in 2022

Maandag 14 februari 2022

De overheid heeft de subsidie voor verschillende energiebesparende maatregelen verhoogd. In combinatie met de hoge energieprijzen maakt het de investering in uw wooncomfort snel de moeite waard.

Extra subsidie voor isolatie en warmtepomp

Zowel de subsidie voor verschillende isolerende maatregelen als de aankoop van een warmtepomp is verhoogd. Bij woningisolatie komt u in aanmerking voor (ISDE-)subsidie wanneer u voor 2 verschillende vormen kiest. Bijvoorbeeld dak- en spouwmuurisolatie, of u kiest een combinatie met een warmtepomp of aansluiting op een warmtenet. De subsidie is in 2022 voor isolatie met de helft verhoogd. Zo krijgt u ongeveer 30% van de kosten terug!

Starten met verduurzamen

Om u te helpen met het verduurzamen van de woning werken wij samen met Volta Limburg. Met het project ‘PlusJeHuis’ bieden zij een service voor huiseigenaren die aan de slag willen met energiebesparing en duurzame energieopwekking. Wilt u gratis advies passende bij uw woning en wensen? Ga voor meer informatie naar www.voltalimburg.nl.