Netwerkevent voor ondernemers in Eijsden-Margraten

Maandag 16 mei 2022

Donderdag 12 mei hebben ondernemers uit Eijsden-Margraten elkaar eindelijk weer live kunnen ontmoeten tijdens de ondernemersavond in het Huis van de Burger in Margraten. Het netwerkevent in Eijsden-Margraten had dit keer een interessant programma: de LIMx Roadshow.

Ondernemen, ook in het dialect 

De LIMx Roadshow liet zien én horen dat dialect de vitaliteit én de kwaliteiten hebben van een volwaardige taal en altijd en overal geschikt zijn als effectief communicatiemiddel. Ook voor ondernemers.
Inspirerende sprekers Frans Pollux, Huub Narinx en Lucien Franssen spraken in het dialect over onder andere duurzaam ondernemen. Ook presenteerde moderator Ruud Kleinen en muzikale sidekick Bart Storcken de LIMx Quiz.

Ontmoeten

Na de LIMx Roadshow hadden ondernemers de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Ondernemers hadden onverwachte ontmoetingen en er ontstonden potentiële samenwerkingen. Het was een geslaagde avond!

Mis het volgende netwerkevent niet!

Heeft u de ondernemersavond gemist? Wilt u hier een volgende keer zeker bij zijn? Stuur dan een mail naar info.ez@eijsden-margraten.nl. Wij nodigen u per mail uit voor een volgende bijeenkomst.