Chayenne Eerlingen over de introductie nieuwe raadsleden

Maandag 23 mei 2022

Drie vragen aan

Onlangs maakten onze nieuwe raadsleden kennis met de gemeentelijke organisatie. Tijdens enkele informatieve avonden werden de raadsleden door ambtenaren geïnformeerd over de werkzaamheden van alle afdelingen. Hoe was dat voor het kersverse en jongste raadslid Chayenne Eerlingen?

Wat vond van je van de bijeenkomsten?

“De raadsleden zijn op een hele interactieve manier, meegenomen in de verschillende werkzaamheden die bij de afdelingen thuishoren. Een nieuwe manier van informeren die zorgden voor mooie kansen om gericht vragen te stellen over de verschillende onderwerpen.”

Welke informatie was voor jou nuttig?

“Voor mij persoonlijk waren de avonden van mens en samenleving en bedrijfsvoering de momenten met de meeste raakvlakken op het gebied van werkervaring en interesse. Er werd een duidelijk beeld gecreëerd van de huidige situaties, perspectieven en uitdagingen richting de toekomst.” 

Was de informatie verrassend?

“Ieder onderwerp en bijbehorende informatie was verrassend te noemen. We hebben als (nieuwe) raadsleden de kans gekregen om (nieuwe) kennis op te doen van de verschillende werkgebieden, waar we in de komende periode van vier jaar mee te maken krijgen.”

Chayenne Eerlingen